Yhdistykset

30 €/h

Tarvitseeko yhdistyksenne tilaa, jossa voitte kokoustaa ja käsitellä rauhassa asioita? 

Linnunlaulun kodinomaisessa ja hyvin varustellussa tilassa voitte pitää kokouksia joko pienemmällä porukalla sekä myös yhdistyksen vuosikokouksia jäsenistöllenne! Linnunlaulun saliin mahtuu jopa 50 henkilöä saman aikaisesti, kun taas yhdistyksen hallituksen kokoukset onnistuvat parhaiten pitkän ruokapöydän ääressä. 

Linnunlaulu on hyvin varusteltu tila, josta löytyy suuri valkokangas, videotykki ja langaton netti. Keittiön varusteisiin kuuluvat veden- ja kahvinkeitin, astioita, jääkaappi ja mikroaaltouuni. Voitte keittää täällä kokouskahvit ja hakea omat kahvileivät mukaan vaikkapa naapurissa olevista tavarataloista. 

Linnunlaulu sopii myös erinomaisesti kaikkeen jäsenistölle järjestettävään ohjelmaan ja tilaisuuksiin. Haluaisitteko kutsua puhujan jostain mielenkiintoisesta aiheesta paikalle, järjestää keskusteluillan tai pitää kirjapiiriä? Myyjäiset ja pienimuotoiset messut onnistuvat täällä myös hyvin! Kaikkien julkisten tapahtumien markkinointiin saatte apua niin halutessanne Linnunlaululta!

…tai entäpä, jos tarjoaisitte jonkun mukavan hetken hyvinvoinnin parissa jäsenillenne, kuten esimerkiksi rentouttavan joogan? Olethan yhteydessä Linnunlauluun ja suunnitellaan yhdessä, miten tämä tila voi palvella parhaiten juuri teidän porukkaanne!

Huomioitavaa varausta tehdessä: 

Tilan varaus tulee tehdä koko käyttämällesi ajalle. Linnunlaulu tarjoaa maksutta 15 minuutin ajan ennen ja jälkeen varauksen yhteiseen käyttöön edeltävän ja seuraavan tilan varaajan kanssa. Jos tarvitset tätä pidemmän ajan valmistautua, huomioithan sen varauksessasi. 

Kun olet tehnyt varauksen varauskalenterista ja saanut varauksesta vahvistuksen, Sinuun otetaan yhteyttä Linnunlaulusta ja saat pienimuotoiset ohjeet tilan käyttöä varten. 

Seuraavat tehtävät kuuluvat tilan vuokraajan vastuulle oman varauksen päätteeksi: 

1. Jos salin puolella on ollut käytössä pöytiä ja tuoleja, pyyhitään ne puhtaiksi ja laitetaan paikoilleen takaisin salin perällä olevaan varastotilaan. 

2. Käytössä olleet astiat tiskataan käsin ja laitetaan paikoilleen.

3. Jos tilassa on ruokailtu, viedään omat roskat pois ulkona olevaan roska-astiaan, joka sijaitsee kiinteistön parkkipaikan reunalla talon päädyssä.

4. Mahdolliset irtoroskat lakaistaan lattioilta harjalla tai imuroidaan talon imurilla. Normaalikäytössä tilan lattioita ei tarvitse siistiä.